A Nemzeti Filmtörténeti Élménypark ipari műemlék épülete különleges atmoszférájának köszönhetően kiválóan alkalmas különböző rendezvények, programok befogadására, lebonyolítására.

Egyediséget biztosító tereink alkalmasak előadóestek, divatbemutatók, sajtótájékoztatók, konferenciák, előadások, termékbemutatók szervezésére.

 

Az NFÉ helyiségei az intézmény rendes látogatási ideje alatt kizárólag, azon túl pedig elsősorban az Intézmény működési céljának megfelelő programok elhelyezésére szolgálhatnak.
Ennek figyelembe vételével civil szervezetek, pártok vagy egyéb politikai szervezetek a helyiségeket esetileg és egyenlő feltételek mellett, a jogszabályi előírások- különösen az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény, valamint a pártok működéséről és gazdálkodásáról szóló 1989. évi XXXIII. törvény – betartása mellett vehetik igénybe.

Párt, vagy annak szervezete, valamint alapítványa helyiségbérlete esetén rögzítendő, hogy annak helyiséghasználata nem irányulhat tiltott kampánytevékenységre, vagy a munkahelyen dolgozók politikai véleményének befolyásolására.

A helyiségeket igénybe vevő párt, vagy annak szervezete, valamint alapítványa köteles tartózkodni minden olyan kommunikációtól, kijelentés közzétételétől, mely a helyiséget biztosító Intézmény politikai elköteleződését vagy befolyásoltságát sejtetné a helyiséghasználata engedélyezésével összefüggésben.

Általános feltételek
A rendezvényeket előre egyeztetett időpontban fogadjuk, a lebonyolításra előre megkötött szerződés alapján kerülhet sor.
A bérleti díjak 2-5 órás rendezvényekre vonatkoznak, tartalmazzák a takarítást, előkészítést, a mosdók és toalettek használatát, a catering számára a fel- és levonulás idejét.
Külön egyeztetés alapján hangosítást, részleges bútorozást (székek, asztalok) is vállalunk.
A rendezvények alatt valamennyi helyiségben tilos a dohányzás.

Gyermek születésnap esetében a feltételek az alábbiak szerint alakulnak
– A születésnapi terembérlés ára 15 000 Ft, amely 2 óra időtartamra vonatkozik az intézmény nyitvatartási idejében (kedd-vasárnap, 8:00-16:00-ig ), egy 3. emeleti külön helyiségben
– Résztvevő gyermekek száma max. 15 fő
– Animátori felügyeletet nem áll módunkban biztosítani, de külön kérésre igénybe vehető az ismert kincskereső programunk(max. 20 perc).

 

A képekre kattintva galéria nyílik meg.