Kirándulás az Élményparkba!

Új ismeretek, új kalandok

Szerezz felejthetetlen élményt osztályodnak egy rendhagyó kirándulással. Szakadj ki a szürke hétköznapokból és gyere el hozzánk. Megannyi meglévő programunk közül választhattok, de egyedi kéréseket is örömmel megvalósítunk. Merüljetek el a magyar filmtörténetben, suhanjatok a lecsúszópályánkon, piknikezzetek az épített díszletek között, öltsetek jelmezt a filmes karaokehoz.

További csoportos programlehetőségek

Bevezetés a filmkészítés rejtelmeibe

Hogyan készül el egy film? Milyen nehézségeket okozhat a forgatókönyv megírása, a casting, a jelenetek felvétele? Az NFÉ most betekintést enged egy titokzatos világba, a kulisszák mögé… Tapasztald meg az alkotás izgalmát, de vigyázz a határidő szorításában nem is olyan egyszerű kreatívnak lenni! Húzz a műfaj kártyák közül, válogasd össze a csapatod és foroghat a kamera!

Élményórák

Ha túl száraznak találjátok a kötelező olvasmányokat, a nyelvtanulást vagy érdeklődtők a filmek világa után, törjetek ki az osztályteremből és látogassatok el hozzánk! Interaktív feladatokkal várunk titeket az Élménypark nagycsarnokában, ahol a tanulás élménnyé válik.

Korhű jelmezekben idézhetitek meg a magyar irodalom kultikus figuráit, a zöld háttér és a felépített filmes díszleteink között kultikus filmek jeleneteit játszhatjátok el és játékos formában ismerkedhettek meg az angol, francia és német nyelv alapfogalmaival.