Állj a kamera mögé!

Mozgóképes gyakorlatok

Képzett szakemberek segítenek a diákoknak vagy a felnőtt laikusoknak elsajátítani kreatív feladatok által a fényképezőgép, a videokamera, és a vágó szoftver szakszerű használatát. Természetesen a film tematikáját szem előtt tartva, a gyakorlatok kiegészülhetnek a médiával, a televíziózással kapcsolatos feladatokkal is. Számunkra fontos, hogy a feladatok, projektmunkák az intézmény infrastruktúrájával segítsék a művészi és esztétikai kifejezőkészség, illetve a technikai kompetenciák fejlesztését.

A foglalkozáshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

További csoportos programlehetőségek

Napközis tábor

Felhőtlen szórakozás és felejthetetlen vakációs élmények várnak rátok, kedves táborozók. Új ismereteket, tudást gyűjthettek, miközben játékos feladatokon keresztül felfedezitek, és megismeritek a magyar filmtörténet sikereit és kudarcait.

Osztálykirándulások

Szerezz felejthetetlen élményt osztályodnak egy rendhagyó kirándulással. Megannyi meglévő programunk közül választhattok, de egyedi kéréseket is örömmel teljesítünk. Merüljetek el a magyar filmtörténetben, suhanjatok a lecsúszópályánkon, piknikezzetek az épített díszletek között, öltsetek jelmezt a filmes karaokehoz.

Drámapedagógia

Ritkán van lehetőség arra, hogy életre keltsük egy kötelező olvasmány történetét. A Nemzeti Filmélmányparkban korhű díszletek között eleveníthetik meg a Légy jó mindhalálig cselekményét.