Interaktív csapatjáték

Bevezetés a filmkészítés rejtelmeibe

Hogyan készül el egy film? Milyen nehézségeket okozhat a forgatókönyv megírása, a casting, a jelenetek felvétele? Az NFÉ most betekintést enged egy titokzatos világba, a kulisszák mögé… Tapasztald meg az alkotás izgalmát, de vigyázz a határidő szorításában nem is olyan egyszerű kreatívnak lenni! Húzz a műfaj kártyák közül, válogasd össze a csapatod és foroghat a kamera!

Játékidő: 1-1,5 óra

További információkért keress bennünket elérhetőségeink bármelyikén!

További csoportos programlehetőségek

Élményórák

Ha túl száraznak találjátok a kötelező olvasmányokat, a nyelvtanulást vagy érdeklődtők a filmek világa után, törjetek ki az osztályteremből és látogassatok el hozzánk! Interaktív feladatokkal várunk titeket az Élménypark nagycsarnokában, ahol a tanulás élménnyé válik.

Korhű jelmezekben idézhetitek meg a magyar irodalom kultikus figuráit, a zöld háttér és a felépített filmes díszleteink között kultikus filmek jeleneteit játszhatjátok el és játékos formában ismerkedhettek meg az angol, francia és német nyelv alapfogalmaival.

Új ismeretek, új kalandok

Szerezz felejthetetlen élményt osztályodnak egy rendhagyó kirándulással.

Megannyi meglévő programunk közül választhattok, de egyedi kéréseket is örömmel teljesítünk.
Merüljetek el a magyar filmtörténetben, suhanjatok a lecsúszópályánkon, piknikezzetek az épített díszletek között, öltsetek jelmezt a filmes karaokehoz.