Nyárzáró kertmozi és zenés est a Cappucchino partyzenekarral az NFÉ-ben

Vetítéssel egybekötött zenés mulatsággal várta a filmrajongókat a Nemzeti Filmtörténeti Élménypark szeptember 1-jén. A hagyományt teremtő rendezvényen a tibolddaróci Mezei Pincészet, és az Ostoros Bor Pincészet zamatos boraiból és mónosbéli Bükki Sajtmanufaktúra által készített sajtkülönlegességekből kóstolhattak a vendégek.

Vetítéssel egybekötött zenés mulatsággal várta a filmrajongókat a Nemzeti Filmtörténeti Élménypark szeptember 1-jén. A hagyományt teremtő rendezvényen a tibolddaróci Mezei Pincészet, és az Ostoros Bor Pincészet zamatos boraiból és mónosbéli Bükki Sajtmanufaktúra által készített sajtkülönlegességekből kóstolhattak a vendégek. A hangulatos fogadás után Cziffra Géza 1935-ben készült romantikus vígjátéka, az Ez a villa eladó került levetítésre.

A filmvetítést zenés, retroest követte, amelyen a zenét az ózdi Cappuchino Partyzenekar, Csutor László és Tóth Boglárka szolgáltatta.

A program októberben folytatódik a Halloween ünneppel, ahol ismét filmvetítéssel, zenés, táncos rendezvénnyel várjuk a látogatókat.